Karakaş Hüseyin Zati Yıldırım Ortaokulu

Telefon : 04247821212(aktif değil)
WEB https://huseyinzatiyildirimortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Karakaş Köyü NO1/ ARICAK/ELAZIĞ
VİZYON : Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir. DEĞERLERİMİZ Aklın ve bilimin ışığında ilerlemek, Sürekli öğrenen ve gelişen bir kurum olmak, Özverili, çalışkan, gelişime açık, etik, çözüm odaklı, donanımlı ve nitelikli bir kadro ile çalışmak, İnsan ilişkilerinde adil, güvenilir olmak; sevgi, saygı, açık iletişim ve empatik yaklaşımı esas almak, Olumlu, geliştirici kurum iklimi yaratmak, Tam öğrenmeyi gerçekleştirmek, Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve gereksinimlerini önemsemek, Akademik başarı ile birlikte bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında da başarılı bireyler yetiştirmek, Ana dilimizin yanı sıra İngilizce ve ikinci bir yabancı dili de etkin bir biçimde öğretmek, Velilerimizle çocuklarının gelişimi için iletişim ve işbirliği içinde olmak, onlara rehberlik etmek. “Araştırmacı Olma” kültürünü kuşaktan kuşağa aktarmak.
BAŞARILAR : ....

Yabancı Dil : ingilizce